TEAM

Mensen maken het verschil
Uiteindelijk draait onze business om mensen. Mensen die samen de juiste oplossingen zoeken, vinden en implementeren. Medewerkers, klanten en toeleveranciers. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals die klanten centraal stellen in hun denken en handelen. Die continue verbetering als positieve uitdaging zien en zowel klanten als leveranciers als strategische partners beschouwen. Onze kracht is om alle partijen en disciplines zodanig om elkaar af te stemmen dat de consument met een winnende propositie bereikt wordt. Goed voor de consument, goed voor onze retail klant, goed voor onze leveranciers en uiteindelijk dus ook goed voor ons. Onze mensen maken in dit proces het verschil!

Ons verkoopteam
Wij hebben ervaren en goed opgeleide export professionals die de taal spreken van de retailer en hun processen goed begrijpen. Onze mensen hebben een goede kennis van de afzetmarkten waardoor zij voor zowel klanten als leveranciers een gekwalificeerde gesprekspartner zijn. Met steeds een goed oog en gevoel voor markttrends, -ontwikkelingen en consumentenvoorkeuren. Maar evenzo in staat om te praten over concepten en rendement per vierkante meter. In staat om de logistieke aspecten van de business aan te sturen. In het kort: verkoopprofessionals met winnende proposities!

Ons Buying & Sourcing Team
Naast ons brede portfolio van Europese A-merken sourcen wij commodities wereldwijd. Ons inkoopkantoor in het Verre Oosten speelt een belangrijke rol in het management van de supply chain met onze Aziatische toeleveranciers. Hierdoor zijn wij in staat om levertijden goed te bewaken, mixed containers te verschepen en kwaliteitscontrole uit te voeren.

Ons Marketing en Product Management Team
Onze marketing afdeling is verantwoordelijk voor het identificeren en communiceren van marktkansen. Daarnaast ondersteunen zij onze exportmanagers en klanten met klantspecifieke schappenplannen en promoties. Promoties uit het bestaande assortiment of branchevreemd, gekoppeld aan een retail thema kalender.

Ons Logistieke en IT Team
Ons logistieke team is het operationele zenuwstelsel van onze business. Hier komt alle coordinatie samen. Leveranciers, levertijd- en orderbewaking, kwaliteitscontrole, transport, consolidatie, documentatie en facturatie. Honderdduizenden orderregels elk year - op tijd en zonder fouten. Ondersteund door geavanceerde IT systemen met ondermeer vendor rating, supply chain management instrumenten en elektronische data uitwisseling (EDI).

De zwakste schakel
De kracht van de supply chain wordt door de zwakste schakel bepaald. Door onze integrale benadering van de supply chain zijn wij in staat om concurrentievoordeel voor onze klanten te realiseren. Onze mensen zijn onze grootste kracht en toegevoegde waarde. U zult ervaren dat onze professionaliteit, enthousiasme en onze drive belangrijke pijlers zijn onder ons gezamenlijke succes. Wij houden ervan om uitgedaagd te worden. En we staan er om bekend dat we graag iets extra doen om dingen mogelijk te maken voor onze klanten. Onze klanten verwachten dat ook van ons. Terecht. Elke dag opnieuw.

Contact
Indien u meer informatie wenst over wat PVH BUILDING u kan bieden, neemt u dan contact met ons op.

Vacatures
Indien u zich thuis voelt in een professionele, internationale handelsomgeving met een sterke focus op retail processen, kunt u verder lezen in de sectie Carriere om te zien of er vacatures zijn.PVH Building - Adding Value To Your Supply Chain - Since 1879
© 1999-2008 PVH Building. All rights reserved.
Terms of Trade | Terms of Use | Privacy