LEVERANCIERS

Rendement voor retailers en fabrikanten
Wij nemen het realiseren van een goed rendement per vierkante meter vloeroppervlak in de winkels van onze klanten als uitgangspunt. Naast kennis van assortimenten, begrijpen wij het retail proces en richten ons op het bevorderen van de doorverkoop op de winkelvloer. Dit doen wij middels schappenplannen en -POS presentaties, goed-beter-best positionering, aansprekende verpakkingen, barcodering, in-out promoties, training van winkelpersoneel en het zorgdragen voor een optimale voorraadpositie. Hierdoor zijn wij niet alleen partner van onze retail klanten, maar tevens partner voor A-merkfabrikanten die een goede en planmatige distributie nastreven in onze exportmarkten.

Criteria voor potentiele toeleveranciers
Wij zijn een professionele sales, marketing en distributie organisatie met een rijke historie en een goed track record. Wij vertegenwoordigen een groot aantal A-merk fabrikanten in doe-het-zelf producten, bouwmaterialen en installatiematerialen. Onze belangrijkste afzetgebieden zijn de exportmarkten in het Caribisch gebied, de Franse overzeese gebiedsdelen en (delen van) Zuid Amerika.

Potentiele toeleveranciers moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:
- gevestigde merkfabrikant op de thuismarkt
- goed ontwikkelde POS materialen en schappenplannen
- een goede prijs-kwaliteit verhouding
- voldoende verkooppotentieel in onze exportmarkten
- adequate productinformatie in tenminste de Engelse taal en bij voorkeur ook in het Frans
- concurrerende export prijzen
- bereidheid om middels een commercieel partnership onze exportmarkten professioneel te bedienen
- (exclusieve) vertegenwoordiging door PVH op onze exportmarkten.

Leverancier worden?
Als u een marktleidende fabrikant of leverancier bent in DHZ artikelen, consumenten producten en bouwmaterialen en u geinteresseerd bent in een professionele vertegenwoordiging door PVH in voormelde marktgebieden, dan kunt u contact met ons opnemen.PVH Building - Adding Value To Your Supply Chain - Since 1879
© 1999-2008 PVH Building. All rights reserved.
Terms of Trade | Terms of Use | Privacy