PVH BUILDING - ADDING VALUE TO YOUR SUPPLY CHAIN - SINCE 1879

Onze achtergrond - internationale retail ervaring sinds 1879
PVH Building is een gevestigde exporteur van doe-het-zelf materialen, bouwmaterialen, ijzerwaren, huishoudelijke consumentenproducten en elektrotechnische installatiematerialen. Opgericht in 1879 en sinds meer dan 125 jaar actief als leverancier van bouwmaterialen. Wij vertegenwoordigen diverse A-merk fabrikanten en exporteren namens hen naar markten in het Caribisch gebied, de Franse overzeese gebiedsdelen (DOMTOM) en delen van Zuid Amerika. PVH Building is een belangrijke divisie van Plate en van Heusde, kortweg PVH genoemd. In 2004 hebben wij het prestigieuze predikaat Koninklijk Hofleverancier mogen ontvangen.

Onze propositie: GOOD, BETTER, BEST

- Europese A-merken, producten en retail concepten (BETTER en BEST)
Wij leveren een breed assortiment van DHZ artikelen, ijzerwaren, bouwmaterialen en sanitaire- en elektrische installatiematerialen. Onze focus ligt op het vertegenwoordigen van A-merk fabrikanten waarmee wij in staat zijn om succesvolle producten en retail concepten aan onze export klanten aan te bieden. Ons ervaren team van export managers bezoekt onze afzetmarkten diverse malen per jaar. Wij introduceren steeds weer nieuwe producten waardoor wij een belangrijke bron voor product- en assortimentsinnovatie voor onze klanten zijn.

- Professionele Far East sourcing (GOOD)
Naast merkartikelen vullen wij ook de onderkant van de markt in met scherp geprijsde assortiments- en actiematige artikelen uit het Verre Oosten. Desgewenst met lage minimum hoeveelheden in mixed containers. En altijd geleverd onder ons PVH Quality Control proces.

Onze focus - uw opbrengst per vierkante meter vloeroppervlak
Wij zijn gericht op het realiseren van rendement. Naast producten begrijpen wij het retail proces waarbij onze focus ligt op de doorverkoop op de winkelvloer. Dit bevorderen wij door een goede assortimentsopbouw, goed-beter-best positionering, schappresentaties, training van het winkelpersoneel, goede POS presentatie en verpakkingen, barcodering, in-out promoties en goede voorraadposities. Door deze focus op retail zijn wij tevens een goede distributie partner voor onze merkleveranciers. Wij zijn in staat om fijnmazig te distribueren in 20 kleine export markten.  

Onze oplossingen - logistiek, IT en supply chain management
Vanzelfsprekend hebben wij efficiente logistieke oplossingen voor FCL en LCL verschepingen, zowel van uit Europa als vanuit het Verre Oosten. Logistiek met toegevoegde waarde, met diverse keuze mogelijkheden voor onze klanten. Tevens kunnen wij onze klanten ondersteunen in het efficient managen van de informatiestromen: EDI, tracking & tracing en E-invoicing. Met betrekking tot onze assortimenten kunnen wij van A to Z de toeleveringsketen bewaken en optimaliseren om zo de gemeenschappelijke concurrentiekracht te verhogen, betere beslissingen te kunnen nemen en om kosten te reduceren.

Onze mensen - professionals in winstgevende retail oplossingen en service
Wij onderscheiden ons door de kwaliteit, professionaliteit en enthousiasme van onze mensen en onze organisatie. Retail is ons vak, en terwijl we hard moeten werken om onze doelstellingen te halen en uitdagingen het hoofd te bieden, beleven we hieraan veel plezier. Dit plezier vindt u terug in onze medewerkers, in onze processen en in onze resultaten. Wij hebben meer dan 35 goed getrainde, internationaal georienteerde medewerkers die nauw samenwerken om onze klantenwensen te vervullen. Uiteindelijk draait onze business om het begrijpen van mensen en wensen. Meer specifiek: begrip van u en uw business. In dit proces staat service centraal. Wij begrijpen dat wij beoordeeld worden op onze laatste order. Wij gaan deze uitdaging graag aan, iedere dag opnieuw. En met veel plezier.

Onze belofte - toegevoegde waarde
De juiste producten, tegen de juiste condities op de juiste plaats op het juiste tijdstip. Met een duidelijke communicatie over hoe, waar en wanneer geleverd wordt. Samenwerking met een partner die uw business begrijpt. Een one-stop oplossing voor retailers. Oplossingen die uw business en uw winstgevendheid verbeteren. Dat is onze toegevoegde waarde. En een belofte die we al meer dan 140 jaar gestand doen!PVH Building - Adding Value To Your Supply Chain - Since 1879
© 1999-2008 PVH Building. All rights reserved.
Terms of Trade | Terms of Use | Privacy